March 3, 2022

JORNADA | Materials del món micro i nano

 

 

JORNADA | Materials del món micro i nano

16 de març  9.30h – 12.30h

Format híbrid

 

Aquesta jornada tractarà sobre els últims avenços en el desenvolupament de materials i tecnologies del món micro i nano.

El Clúster MAV organitza la sessió i compte amb tres dels seus associats que formen part de la xarxa Barcelona Nanocluster Bellaterra (BNC-b): l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i l’Institut de Microelectrònica de Barcelona. Centre Nacional de Microelectrònica (IBM-CNM).

L’esdeveniment serà el 16 de març i constarà, primerament, de diferents presentacions en format híbrid sobre algunes de les innovacions en el camp dels materials i tecnologies micro/nano i, també, es realitzarà una visita guiada en format presencial pels tres centres participants per descobrir els últims avenços en la matèria.

Programa:

PART 1 – PRESENTACIONS (format presencial i virtual) 

9:30 h – Benvinguda i introducció

9:45 h – Presentacions (es publicarà durant el propers dies)

10:45 h – Torn de preguntes

11:00 h – Fi de la sessió

PART 2 – VISITES GUIADES (format  presencial)

11:00 h – Visita ICMAB

11:30 h – Visita IMB-CNM

12:00 h – Visita ICN2

Informació rellevant:

– Les presentacions es realitzaran al Seminar Hall de l’ICMAB (Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carrer dels Til·lers, s/n, 08193 Bellaterra).

– Per a les persones que vulguin seguir la sessió a distància, enviarem l’enllaç de connexió uns dies abans de la jornada.

– Jornada organitzada pel Clúster MAV amb la col·laboració i participació de ICN2, ICMAB i IMB-CNM i Graphcat.

– Jornada oberta al públic gratuïta per a socis del Clúster MAV (els no socis podran atendre a la sessió presencial per una tarifa de 50€ )

 

 

Clúster MAV